16 apr 2018

Vil du lave en workshop for børn?

DKF og Spil Dansk udbyder workshoppen Lydkunstskattejagt

Der tilbydes i år et antal workshops til 5. og 6. klasser i hele landet. Workshops udbydes i perioden oktober - december 2018. 

Denne mulighed er for dig der som lydkunstner/komponist gerne vil arbejde med børn, unge og lydkomposition på nye måder og har lyst til at lære APP´en SOUNDMAP.DK at kende?

Honorar lyder på 4.500 kr. til komponisten for en workshop.

Hvad er Lydkunstskattejagt?

Professionelle lydkunstnere/komponister fra Dansk Komponistforening tager skoleelever med på en legende lydskattejagt i det 20. århundredes lydhistorie, og de skaber sammen eller for hinanden en lydkunstskattejagt.

Hvad kan APP én ?

Med SOUNDMAP.DK kan børn og unge lave deres egne lydvandringer:
Eleverne optager lyd/musik/fortælling á 30 sekunders varighed og placerer lydklippene forskellige steder i deres lokalmiljø.  Herefter kan man opleve elevernes lydvandringer via app´en.
Og/eller du kan som workshopleder lave en lydvandring om eksempelvis elektronisk musik og lade børnene lytte til udvalgte musikeksempler og fortællinger om musikken forskellige steder i lokalområdet.

SOUNDMAP.DK

App'en SOUNDMAP.DK er en kreativ platform, hvor man på en enkel måde kan arbejde med lyd og fortællinger som udtryk og erfaringsform i undervisningen. I SOUNDMAP.DK kan du optage, redigere og lave et landkort af historier, lyde og musik. Du kan downloade app'en gratis på Appstore eller Googleplay.

Læs mere på www.soundmap.dk