29 aug 2017

Sonic festival 6.0

Fire dage med unik nykomponeret elektronisk musik under temaet Homegrown, autentisk, karakteristisk, egen.

Fra d.6. september er Sonic Festival tilbage for sjette år. Fire dage med unik musik forbundet af temaet Homegrown.

Det spiller ingen rolle om det er live elektronik afviklet af selve komponisten eller bare en lille smule forstærkning som fremmedgør lydene men på samme tid kontroversielt fører den tættere på os.

Med JOYFULTALK, Jeppe Just Instituttet, Kopenhagen Laptop Orchestra, Andreas Dzialocha, Nick Martin og mange andre utrolige nyskabende kunstner bliver årets Sonic Festival en unik musikalsk oplevelse med fokus på det autentiske og egne.

Sonic 6.0 Homegrown åbner dørene onsdag d.6. september i Kvarterhuset på Amagerbro hvor det feminine overtager aftenen!
Fra kollektivet Konstmusiksystrer, starter vi Sonic 6.0 med tre stærke og talentfulde kvinder! Med Maj Bjørnholdt Kjærsig og Madeleine Jonsson Gille og et udpluk fra deres elektroniske repertoire, og Eli Gras med fundne objekter og fokus på genbrug
som en metode for at udvikle kunst.

Musik udvikler sig, rykker sig. Derfor rykke vi til Literaturhaus torsdag d.7. september og stiller spørgsmålet Hvordan præsenterer vi musikken med Morten Riis, Bára Gísladóttir og Marta Forsberg.

Fredag d.8. september rykker vi igen, denne gang til Christianshavns Beboerhus.
Dronemusik, skrammel æstetik, tuba & orgel, indie avantgarde og mangfoldighed, med Ragnhild May & Stefan Maier, Rasmus Kjærgård Lund, Jeppe Just Instituttet og JOYFULTALK.

Den sidste dag på festivalen går i gang med et lille artist talk på Kvarterhuset tidligere på dagen, med bl.a. Eli Gras hvor de vil give os et indblik ind i deres kreative metoder. Moderator bliver Gunnar Karel Masson.

Sonic 6.0 Homegrowns sidste aften handler om køn, identitet, samfund og computerspil. Et fascinerende afslutning med Nick Martin, Andreas Dzialocha og Kopenhagen Laptop Orchestra.