18 nov 2019

Intromøde

Hvad laver vi egentligt i DKF, og hvad kan du bruge dit medlemskab til?

Vi vil gerne byde alle nye(re) og potentielt nye medlemmer i foreningen velkommen til en eftermiddag, hvor du kan få et indblik i, hvad Dansk Komponistforening laver, og hvad det er for et musikliv, den indgår i.

Som professionel komponist bliver man en aktiv del af et musikliv, der jo består af meget andet end bare musik. DKF opererer i tæt samspil med andre musikgenrer og deres foreninger, med andre kunstarter og deres organisationer, med de statslige kunstorganer (Kunstrådet og Statens Kunstfond), indenfor forvaltningen af vores rettigheder (Koda, NCB og COPY-DAN) og så videre, og så videre.

Som medlem af DKF er man også medlem af et dansk musikliv, som i sin organisation undertiden kan være uoverskuelig. Alene det at holde forkortelserne ude fra hinanden.

OG hvad med det interne i foreningen, herunder støtteordninger og medlemsservices, hvad laver vi egentlig i DKF, og hvad kan vi hjælpe dig med?

Mød næstformand for DKF, Bo Gunge, medlemskonsulent, Niels Marthinsen, samt repræsentanter fra sekretariatet og nogle af dine nye komponistkolleger på vores hyggelige 5. sal i Lautrupsgade.

Mødet er primært rettet mod nye medlemmer af foreningen, men enhver som ønsker at blive opdateret på ovenstående er velkommen, ligesom man også er velkommen til at tage et potentielt medlem med i hånden, hvis han/hun overvejer at melde sig ind i foreningen.

Efter mødet er der mulighed for at blive hængende til foreningens fødselsdags-/julearrangement. Foreningen fylder nemlig selv samme dag 106 år! Læs mere