23 mar 2022

Sounds of the Future Residency

Sound Art Lab, SPOR festival, Struer Tracks og Dansk Komponistforening går sammen om at udbyde 4 nye residencies med fokus på udvikling inden for lydkunst.

Residency'et tilbyder egen atelierplads, adgang til lydstudier, lyd udstyr og værksteder, indkvartering i SALs kunstnerlejlighed, sparring, netværk mm. Call’et er åbent for kunstnere med tilknytning til den danske lydkunst scene, og skal støtte projekter og kunstnere med fokus på udvikling og udforskning inden for lydkunst. Hvert ophold kan vare op til 3 uger med et honorar på 10.000 dkk. per uge.

Residency'et har to årlige frister: 10. april og 1. september, og der tildeles to residencies i hver ansøgningsrunde.

Om Sound Art Lab
Sound Art Lab (SAL) er Danmarks nye center for kunstnerisk udvikling inden for lyd. Vi huser kunstnerophold for nationale og internationale kunstnere, workshops, temadage, lytteaftener, undervisning mm. SAL er beliggende i Struer, Danmark, i Bang & Olufsens tidligere administrationsbygning -2 etager med 4 lydstudier, 4 atelierpladser, seminarrum, undervisningslokale, elektronik- og træværksted, samt åbent køkken, der danner det sociale samlingspunkt for de forskellige mennesker, der rumsterer rundt i huset.
www.soundartlab.org