6 maj 2021

Sound Art Lab - residency 2021

Sound Art Lab er et nyt nationalt værksted for lyd og kunst i lydens by, Struer, og deres første Open Call til det internationale residency program - Sound Art Lab residency 2021, er nu gået i luften.

Programmet tilbyder 2 kunstnere egen atelierplads, adgang til lydstudier og -udstyr, indkvartering, netværk, transport og finansiel støtte mm. i 3 måneder - altsammen i den nyrenoverede historiske B&O administrationsbygning i Struer Lydens By.

Formålet med SAL Residency-programmet er at fremme kunstneriske projekter på et højt niveau og fremme udveksling mellem lokale, nationale og internationale netværk.

Til dette open call er de interesserede i projekter, der vil bidrage væsentligt til det professionelle miljø i Sound Art Lab. De håber at byde kunstnere velkommen, der kan inspirere og hjælpe med at udvikle SAL som et hus i dialog med lokale såvel som internationale samfund og bygger videre på lokale historier og mentaliteter.

De er især interesserede i projekter, der undersøger historierne og udvikler potentialet i SAL-bygningen, der blev etableret i 1945 som hovedkvarter for Bang og Olufsen og dets umiddelbare omgivelser.

Læs meget mere om SAL residency programmet