12 sep 2017

Netværksmorgen

Musikdidaktisk materiale skabt af kunstnere

Inspirationsnetværk om Nye musikalske læringsmiljøer har arrangeret dette netværksmøde i samarbejde med JazzDanmark og Dansk Komponistforening.

På mødet vil Komponisten Peter Bruun fra Dansk Komponistforening præsentere noget af det undervisningsmateriale, han har været med til at producere og tale om sine overvejelser i denne forbindelse.

Lars Bertolt Winther fra JazzDanmark vil præsentere materiale om Improvisation, som en række kunstnere har produceret til brug i miljøer for børn og unge.

Der vil være tid til dialog og mingling omkring emnet, og mødet er relevant for alle slags lærere og pædagoger der beskæftiger sig med musik, samt for konsulenter på området.

Mødet faciliteres af Signe Adrian og Malene Bichel og Metropol er vært og lægger lokaler til.

Der er kaffe, te og morgenboller

Tilmelding via Billetto


Næste netværksmøde

- er 14/10 kl 15.30-17.45 og handler om musikalske læringsmiljøer for unge.

Her vil Magnus Lindgaard Jochumsen, leder af Bunkerne i Gentofte sammen med en af de unge brugere fortælle om dette miljø og vi vil have dialog om unge behov og muligeder i det musikpædagogiske landskab
Mødet er relevant for professionelle indenfor musikpædagogik og ungdomsmiljøer, for forvaltningsfolk samt for unge som gerne vil tænke med..

Det er muligt at købe billet til begge arrangementer med en lille rabat.