30 jun 2023

God sommer!

Sekretariatet er gået på sommerferie for at lade op til sensommerens og efterårets mange arrangementer.

Her er nogle datoer at se frem til:

Til dig der underviser
Underviser du - enten privat eller på MGK, et konservatorie eller en musikskole – så husk at tilmelde dig DKFs Undervisernetværk, som mødes næste gang fredag d. 18. august online for at drøfte komponist og DKF medlem Peter Bruuns ph.d. projekt om musikskabelsens fænomenologi m.v.

Medio september afholder DKF informationsmøde for ansøgere til de videregående uddannelser i Danmark i kompositionsfagene (mere info følger snart); og endelig afholder vi et seminar om ny musikdramatik til børn i samarbejde med Børnekulturhus A’mar d. 21. august kl.11.00-14.30. Deltagelse er gratis, og invitation med mere info følger i starten af august.

DKF på Kulturmødet Mors
Kommer du til Kulturmødet på Mors, kan du finde DKF dér d. 24. august, hvor vi afholder både bestyrelsesmøde, fair practice debat i samarbejde med UKK - Organisation for Kunstnere, Kuratorer og Kunstformidlere - og sætter fokus på klimakrisen og grøn omstilling i et kunstnerisk perspektiv i et samarbejde med Art Music Denmark.

Nye Veje Seminar
Du kan også allerede nu sætte kryds i kalenderen d. 2.-3. november, hvor vi igen i år på spillestedet Radar i Århus vil afholde videns symposium - denne gang over to dage - om kunstneriske rechercheprocesser, med erfaringsdeling fra årets Nye Veje stipendiater.

Sommerfest!
Sidst men absolut ikke mindst skal du sætte et stort kryds i kalenderen d. 1. september, hvor vi afholder vores store sommerfest i Koncertkirken på Nørrebro. Invitation følger lige efter sommerferien.