3 mar 2020

Søg et Make Sound Residency

Næste ansøgningsfrist er 1. april

Inter Arts Center (IAC) i Malmö og Dansk Komponistforening udbyder i samarbejde residency-programmet Make Sound på IAC for Komponister og lydkunstnere, som er bosiddende i Danmark eller har en stærk tilknytning til den danske musikscene, og som arbejder med eksperimenterende musik og/eller lydbaseret kunst.

Der er tale om et åbent residency, hvor du kan udvikle egne projekter med lyd som omdrejningspunkt og med udgangspunkt i de unikke faciliteter, som IAC stiller til rådighed.

Læs mere om Make Sound Residency her 


"Make Sound residency på Inter Arts Center, var en superfed mulighed for at få en fordybende arbejdsproces på et sted, der stiller rigtig meget til rådighed for sine kunstnere - både i form af fysisk rum, gear, tekniker hjælp og som viser generel interesse i én. Make Sound gav mig mulighed for at arbejde på et stort lydinstallationsværk i et smukt og isoleret rum, hvor jeg virkelig kunne gå i ét med værket og ind i processen. Det var desuden inspirerende at opleve, at der i fællesskabet af tværdisciplinære kunstnere også bliver skabt rum for dialog omkring hinandens projekter. Jeg fik blandt andet rigtig meget ud af min work-in-progress visning, da dialogen med de andre fagpersoner, skabte nye tanker til min fortsatte proces." 

Julie Østengaard, lydkunstner og komponist, Make Sound resident på IAC januar 2020