POW'er weekend

Musikworkshops for børn i alderen 10-15 år

En weekend fuld af musik ført an af seje damer

Elsker du musik? Kunne du tænke dig at lære at komponere? Vil du vide mere om, hvordan professionelle laver musik? Børnekulturhus Ama'r, POW festival, StrømDansk Komponistforening og JazzDanmark er gået sammen om at arrangere en weekendworkshop for børn i alderen 10 - 15 år. 

Vi skal spille og komponere i forskellige genrer, have det sjovt, spise frokost sammen og afslutte weekenden med en forestilling søndag eftermiddag for jeres forældre. 

Workshoppen er for både piger og drenge, der er klar til at møde super musikalske yngre kvindelige undervisere, der alle sammen arbejder professionelt med musik. 

Man kan melde sig til en af tre workshops: 

KOMPONISTWORKSHOP - lær at skrive din helt egen musik
På komponist-holdet styrer Musiker og Komponist Pernille Sejlund løjerne. Vi laver vores egne numre, eksperimenterer med lyd på alle mulige måder.

JAZZCAMP FOR PIGER - slå dig løs i et band!
For Jazz Danmarks projekt JazzCamp for piger kommer guitarist, sanger og komponist Una Skott. Så grib instrumenterne og slå dig løs i et band kun for piger!

ELEKTRONISK MUSIK - lav elektronisk musik med STRØM festival
Lav elektronisk musik med den fabelagtige Jeanette Frederiksen for Strøm. Jeanette introducerer øvede og nybegyndere til at lave beats og seje grooves på iPad. Hun medbringer alt hvad der skal bruges så tag kun din fantasi og lysten til at lære nyt med.