5 mar 2020

Kunstnertrio søges

Open call: kunstprojekt på Aalborg Universitetshospital i Thisted

Dansk Kunstnerråd og Region Nordjylland inviterer professionelle kunstnere indenfor billedkunst, lydkunst og lyrik til at indsende forslag til mindre kunstprojekt på Aalborg Universitetshospital i Thisted.

Om projektet

Aalborg Universitetshospital i Thisted satser på kunst som sundhedsfremmende tiltag. For at imødekomme en fremtidig udvikling af nære hospitalsrum med menneskets sundhed i centrum, ønsker Aalborg Universitetshospital i Thisted at etablere et samarbejde med kunstnere i forbindelse med et udsmykningsprojekt. Til projektet skal de udvalgte kunstnere skabe stedsspecifikke værker, der inddrager patienter og pårørende på afdelingerne for Akutmodtagelsen og M5 Palliation.

Med arbejdstitlen ”Tryghed og Tillid” er det hensigten at kunstprojektet skal bidrage med en helhedsorienteret kunstoplevelse til begge afdelinger, der både rummer visuelle, auditive og sproglige greb i fortolkningen af rummene og deres brug.
Der søges derfor en trio af professionelle kunstnere, der kan arbejde sammen indenfor ovennævnte kunstgreb og som har erfaringer med at arbejde med kunst i det offentlige rum.