29 jun 2021

Invitation

Kom og vær med til at lave forandringer i vores kulturbranche!

Kom og mød 149 andre forandringsagenter som dig, der enten allerede har deltaget i Kunst & Kultur i Balance eller nu vil være med til at gøre en forskel sammen med andre.

Udviklingsinitiativet Kunst & Kultur i Balance startede i 2020, som reaktion på den stormende debat om magtmisbrug og sexisme i kulturbranchen. I 2021 er endnu flere sager og vidnesbyrd kommet frem. Derfor var vi over 100 organisationer og aktører, som samlede os for at lave nogle fundamentale forandringer. Vi startede med en uddannelse – nu hæver vi ambitionsniveauet, og vi har brug for dig!

Du kan være med til at skabe den nødvendige udvikling for en mere inkluderende og mangfoldig branche i balance; alle kan med praktiske greb og adfærdsdesign, som bygger på evidens, skabe positive ændringer og adfærdsforandringer i det daglige arbejde. Derfor skal vi mødes og idéudvikle sammen, og vi skal dele det, der virker på tværs af vores brancher.

Vores netværksevent d. 23. september bliver en dag med indsigter, øjenåbnere, eksempler på hvad der virker, ide-generering, erfaringsudveksling, relationer, snakke – og bobler. Det bliver sjovt, ambitiøst, praktisk, handlingsorienteret og entreprenant. Vi mødes for at rykke noget.

Tilmeld dig eventet i dag, så du får en af de 150 pladser! Det er gratis og først til mølle-princippet.