7 feb 2023

Informationsmøde for nye(re) medlemmer

Hvad laver vi egentlig i DKF, og hvad kan du få ud af dit medlemskab?

Vi inviterer dig, som er nyt eller nyere medlem af foreningen til en eftermiddag, hvor du kan få et indblik i, hvad din forening laver, og hvad det er for et musikliv, den indgår i. Det sker:

Mandag d. 27. februar kl. 17 – 19 i vores lokaler i Nordhavn.

Som professionel komponist bliver du en aktiv del af et musikliv, der består af meget andet end bare musik. DKF opererer i tæt samspil med andre musikgenrer og deres foreninger, med andre kunstarter og deres organisationer, med de statslige kunstorganer (Kunstrådet og Statens Kunstfond), indenfor forvaltningen af vores rettigheder (Koda, NCB og Copydan) og så videre, og så videre.

Som medlem af DKF er man også medlem af et dansk musikliv, som i sin organisation undertiden kan være uoverskuelig. Alene det at holde forkortelserne ude fra hinanden.

OG hvad med det interne i foreningen, herunder støtteordninger og medlemsservices, hvad laver vi egentlig i DKF, og hvad kan vi hjælpe dig med?

Mød forperson for DKF, Juliana Hodkinson, medlemskonsulent, Niels Marthinsen, samt repræsentanter fra sekretariatet og nogle af dine nye komponistkolleger på vores hyggelige 5. sal i Lautrupsgade.

Hvem er mødet rettet mod?
Mødet er primært rettet mod nye(re) medlemmer af foreningen, men enhver som ønsker at blive opdateret på ovenstående er velkommen, ligesom man også er velkommen til at tage et potentielt medlem med i hånden, hvis han/hun overvejer at melde sig ind i foreningen.

Under mødet byder vi på lidt let mad og drikke.