20 nov 2019

Frk . Jacobsen fra Valby

Det åbne netværk – ES21 – for elektronisk musik & omegn inviterer til møde med Anja Jacobsen fra Valby Vokalgruppe og Frk. Jacobsen torsdag den 12. december

Dagens netværksmøde sætter fokus på den iscenesatte koncert, som vinder mere og mere indpas i dansk musikliv på tværs af festivaler, kunstscener og musikgenrer. Dagens gæst er komponist, sanger og musiker Anja Jacobsen kendt fra artpop-gruppen Valby Vokalgruppe og det prisvindende solo-projekt Frk. Jacobsen, som i år vandt ’Steppeulven’ for Årets Musiker.

Begge konstellationer inkorporerer ofte det performative og scenekunsten i en musik, som (også) er inspireret af pop fra hele verden i et mangfoldigt felt, der berører avantgarde, minimalisme, afropop, elektroniske lydlandskaber og fri improvisation m.m. Begge sammenhænge er toneangivende på den eksperimenterende musikscene og har turneret en hel del på danske såvel som udenlandske venues og festivaler.

Valby Vokalgruppe er pt i en uges art-residency i regi af Intonal Festival i Sverige. Til mødet vil Anja fortælle mere om dette, og hvordan det kommer i stand. Hun vil også komme ind på, hvad der inspirerer hende i den kreative fase som sådan samt sætte ord på det performative og scenekunsten, som så ofte snor sig ind i både hendes solo-act og Valby Vokalgruppes koncerter.


OM NETVÆRKET ES21

Elektronisk musik er en af de hurtigst voksende genrer i musikindustrien, og der er fart på både på den kommercielle scene og inden for den elektroniske undergrund af ny eksperimenterende musik.

ES21 er DKFs og DJBFAs fælles tilbud til alle medlemmer af Koda, der har interesse for at udvikle og "forstyrre" sit eget kompositoriske virke, set-up og mindset med E21-inputs - et sted for faglighed, forgrening og foreningshygge.