28 jan 2019

DKF's puljer 2019

- i lyset af ny fælles ansøgningsportal i Koda

Årets første ansøgningsfrist i DKFs puljer 1. marts nærmer sig, og de som har søgt i vores puljer før vil opleve, at ansøgningssystemet har ændret form og indhold.

Dette skyldes, at Koda og de tre autorforeninger og Musikforlæggerne har lagt en masse kræfter i at skabe en ny fælles ansøgningsportal, hvor du nu nemt kan danne dig et overblik over de mange støttemuligheder og finde frem til den eller dem, som er relevante for dig.

Større eller mindre arbejdslegat?

Ansøgningsfristen 1. marts er den årlige frist, hvor du som komponist kan søge om et større arbejdslegat på 50.000 eller 75.000 kr. Læs mere

Støtte til publikumsarbejde

Ingen koncerter uden et publikum. DKF ønsker at understøtte det vigtige, strategiske arbejde, der ligger i at nå sit potentielle publikum som koncert- eller festivalarrangør, og alle ansøgere til Produktionspuljen kan søge om støtte til strategisk publikumsarbejde. Læs mere

Støtte til udgivelser

Fra 2019 er det ikke længere muligt at søge støtte til udgivelser i DKFs puljer. I stedet kan du søge om dette i Kodas nye udgivelsespulje, som har frist d. 22. marts.