10 dec 2019

Charlotte New Music Festival

Charlotte New Music Festival (CNM) i North Carolinas mission er at fremme skabelsen og udførelsen af samtidens musik. Med primære musikdiscipliner som ny klassisk, moderne, avantgarde, eksperimentel, lydkunst og elektronisk understøtter CNM komponister, sangskrivere og musikere gennem unikke uddannelsesmæssige oplevelser, opførelser og muligheder for samarbejde på tværs af kunstneriske discipliner og genrer.

Ansøgninger er nu åbne til den 9. årlige Charlotte New Music Festival.

Komponistworkshop (15. - 27. juni 2020)

Komponistværkstedet er en unik to ugers begivenhed, der gør det muligt for en udvalgt gruppe af unge komponiststuderende til at arbejde tæt sammen med nogle af de bedste kunstnere og fornemme gæstekomponister i skabelsen af ​​nye værker til opførsel på Charlotte nye musikfestival. Deltagerne får mulighed for at finpudse deres håndværk, opbygge deres professionelle netværk, lytte til en masse spændende ny musik, modtage værdifuld og pragmatisk karriererådgivning fra musikere og komponister med en bred vifte af erfaringer og meget mere.

Max computerworkshop (15.-27. Juni 2020)

Max Computer Music Workshop (MCMW, ledet af Christopher Dobrian og Charles Nichols) er et mellem til avanceret en-to-ugers fordybende workshop, med fokus på programmering og komposition af computermusik i det Max visuelle programmeringsmiljø. Deltagerne lærer teknikker til programmering af interaktiv computermusik, der kulminerer med en offentlig indspillet udførelse af værker, der er skabt under workshoppen, udført af gæstemusikere.

Mere info på www.charlottenewmusic.org