5 jul 2022

Brænder du for musik og statistik og har du flair for sociale medier?

Så er jobbet som studentermedhjælp hos os måske noget for dig.

Dansk Komponistforening er en interesseorganisation og en medlemsforening for professionelle komponister og lydkunstnere i Danmark. Vi er en levende og aktiv forening, der både arbejder kulturpolitisk for at skabe gode arbejdsvilkår for komponister og lydkunstnere, og faciliterer fællesskaber på tværs af foreningens mangfoldige medlemsskare og det omgivende musikliv.

Arbejdsopgaver
Vores arbejde foregår i høj grad gennem samarbejder både nationalt og internationalt, og hverdagen på kontoret er afvekslende og byder på mange forskellige opgaver. Vi har hver vores arbejdsområder, men da vi er et lille kontor, løser vi ofte opgaver i fællesskab.

Som studentermedhjælp i Dansk Komponistforening vil du bl.a. få ansvar for udarbejdelse af Repertoirestatistikken, en statistik over den musik der spilles i de danske klassiske koncertsale, og kommunikation på sociale medier, særligt foreningens instagramprofil.

Kvalifikationer
Vi søger dig, der både kan lide at nørde tal, statistik og analyse, og skabe levende kommunikation på sociale medier der vækker opsigt;

  • du har solid erfaring med excel og har erfaring med at udarbejde statistik og analysere data
  • du er aktiv på de sociale medier og har kendskab til strategisk brug af forskellige platforme
  • du har blik for de gode historier
  • du er vant til at arbejde selvstændigt med opgaver, men er også en teamplayer
     

Kendskab til det klassiske musikliv er en fordel, men ikke et krav.